Dihydroberberine

Jeg er på jakt etter Dihydroberberine, og jeg så dere hadde det på nettet forrige uken. Men nå ser det ut som det er utsolgt! Jeg lurer da på om dere vil ta det inn igjen. Jeg gjøre dere oppmerksom på at jeg ikke er interessert i den vanlige berberine, men den andre varianten Dihydroberberine, som har en bedre opptaket i tarmene.
Chantal Hanna Haugen

Kommentarer

 • Hei

  Hvis det er produkter som er i vår butikk som er utsolgt vil vi alltid selv bestille disse kontinuerlig fra våre leverandører. Vi får dessverre selv lite eller ingen spesifikk informasjon på hvilken dato vi får disse levert. Derfor har vi lagt et felt der du som kunde kan legge inn din e-post. Du vil da få en e-post av oss umiddelbart varen er på lager igjen. Dette er raskeste og beste måte, da vi selv ikke vet om vi får det inn f.eks i løpet av par uker eller par måneder.
  Tommy Pedersen
 • Hei igjen. Takk for svaret om produktet Dihydroberberine. Jeg er ikke sikkert på hvilket merke jeg ser etter, men jeg vil ikke ha den vanlig berberine som dere har fra Thorne. For meg det er viktig å få tak i Dihydroberberine og det spiller ingen rolle hvilket merke som har det.
  Chantal Hanna Haugen
 • Bare hyggelig! 😀 Vi i vitaminX har merkene NOW Foods, Life Extension, Thorne, Solgar og Terranova. Vi undersøker om dette er noe vi kan ta inn for deg, og kommer tilbake til deg per e-post. Det er veldig fint at du spør ettersom vi vil alltid ta inn produkter du som kunde ønsker om vi får tak i de, og om de er lovlige selge i Norge. Ha en fin helg, så får du høre fra oss på e-post mht. produktet du ønsker.
  Tommy Pedersen
 • Fortsatt ikke mulig å få tak i dihydroberberine?
  LINDA
 • Hei igjen,

  Om du har konkrete produktønsker fra merker vi fører må du gjerne komme med de aktuelle produktene, som min kollega har svart over 😀 Vi tar som hovedregel inn alt som kan selges og importeres til Norge som våre leverandører fører dersom våre kunder etterspør det.

  Gi bare beskjed dersom det er produkt fra våre merker med dette stoffet du savner. Kan ikke se at noen av de har produkt med dette navnet.

  Ha en fin dag, Linda.
  Kristine Jahnsen

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.

Jeg har tatt del av policy for personopplysninger og innhold.